• darkblurbg

Pooltafel


Exploitatie van een Poolbiljart door Exploitatie Service Nederland betekent dat alle zorgen uit handen wordt genomen, inclusief preventief onderhoud en het vervangen van het biljartlaken. 

Een pooltafel huren op exploitatie basis voor uw hotel, hostel of drukke horeca locatie betekent meedelen in de omzet zonder investering en het voordeel van cashless dankzij onze contactloos betaalunit.

Exploitatie betekent dat de pooltafel gratis wordt geplaatst en wordt onderhouden. Alle benodigdheden zoals krijt en keus worden door ons geleverd. 

Onze nieuwe pooltafels zijn uitgerust met een betaalunit voor contactloos betalen en zijn volledig cashless. Over de omzet ontvangt u een percentage van de omzet na aftrek van de PIN/transactiekosten.

7 ft poolbiljart


Afmetingen: Lengte 230 cm, breedte 130 cm

Onze pooltafels zijn beschikbaar in de volgende kleurstellingen:

Zwart met blauw laken

Bruin met groen laken

Zwart met rood laken

Steeds meer mensen hebben het gemak van contactloos betalen ervaren en deze manier van betalen is nu ook beschikbaar voor onze pooltafels. Het voordeel hiervan is dat het veiliger is, makkelijker want er hoeft niet gewisseld te worden en levert meer omzet op. Onze nieuwe pooltafels zijn uitgerust met een betaalunit voor contactloos betalen en zijn volledig cashless.