• darkblurbg

Flipperkast


Exploitatie van een flipperkast door Exploitatie Service Nederland betekent dat alle zorgen uit handen wordt genomen, inclusief preventief onderhoud. 
Een flipperkast voor uw hotel, hostel of drukke horecalocatie op exploitatie basis betekent meedelen in de omzet zonder investering. Over de omzet ontvangt u een percentage van de omzet na aftrek van de PIN/transactiekosten.

In ons assortiment hebben wij zowel de nieuwe generatie flipperkasten van Stern Pinball als ook vele bekende van Bally en Williams. 

Exploitatie Service Nederland beschikt over Exploitatievergunning 14004, wat betekent dat wij behendigheidsautomaten mogen exploiteren. De Kansspelautoriteit houdt toezicht op een eerlijke en verantwoorde bedrijfsvoering inclusief Bibob toetsing.

Wij exploiteren geen gokkasten en verkopen geen automaten. Steeds meer mensen hebben het gemak van contactloos betalen ervaren en deze manier van betalen is nu ook beschikbaar voor onze flipperkasten. Het voordeel hiervan is dat het veiliger is, makkelijker want er hoeft niet gewisseld te worden en levert meer omzet op. Onze nieuwe flipperkasten zijn voor drukke locaties uitgerust met een betaalunit voor contactloos betalen.